Kedves Ügyfelünk!


A kormány bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben résztvevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek kétszer 30 napra.

Mivel a szolgáltatónak a 2020. év december hónapban és 2021. év január hónapban kibocsátásra kerülő számlában kell a havi egyszeri, mindösszesen kétszer 30 nap időtartamú kedvezményt szerepeltetni, a jogosult a kedvezményt úgy kaphatja meg, ha igényét

  • vagy november 23-24. között már igényelte a INFOTEAM' 95 Kft. ügyfélkapuján
    Ez esetben a jogosultnak további teendője nincs, a kedvezményt mind a 2020. év december hónapjában, mind a 2021. év január hónapjában kibocsátásra kerülő számlában biztosítjuk!
  • vagy december 14-17. között (2020. december 17-én 08:00-ig) regisztrálja a INFOTEAM'95 Kft. megadott felületén, és szolgáltatása már működik, vagy legkésőbb december 16-ig létesítésre kerül.
A 30 napos kedvezmény a számla kibocsátását követően nem érvényesíthető, tehát a december 14-17. között (2020. december 17-én 08:00-ig) regisztrálóknak kizárólag havi egyszeri 30 nap időtartamra, a 2021. év január hónapra kibocsátásra kerülő számlájukban tudjuk biztosítani a helyhez kötött internetszolgáltatás ingyenességét.
Kérjük olvassák el az alábbi tájékoztatót, mely segítséget nyújt a jogosultság megítéléséhez.

Jogosultak köre:

A kormány jelenlegi rendeletei alapján jár az ingyenes internet valamennyi középiskola 9-12. osztályosainak és a középiskolák tanárainak vagy szakoktatóinak.

A kormányrendeletek szerint NEM JÁR INGYENES INTERNET a következő esetekben:

Bölcsődék, óvodák és általános iskolák 8. osztályig terjedő oktatás-nevelési tevékenységben való részvétel (akár tanuló, akár oktató)
Középfokú tanintézmények 9. osztály alatti tanulóinak, pl. a 6 vagy 8 osztályos gimnázium 6-8 ill. 4-8. osztályos tanulóinak.
Felsőoktatási intézményben való oktatásban történő részvétel (akár tanuló, akár oktató).

Kik vehetik igénybe a kedvezményt?

előfizetéssel rendelkező tanuló
vagy helyette előfizetéssel rendelkező törvényes képviselője,
vagy az, akinek előfizetését a tanuló használja;
az előfizetéssel rendelkező pedagógus vagy oktató,
vagy az, akinek előfizetését a jogosult pedagógus vagy oktató használja.

Hol vehető igénybe?

Az ingyenes szolgáltatás csak egy helyen vehető igénybe a jogosult lakóhelye, a tartózkodási helye vagy szálláshelye közül.

Az igényeket december 17-én 08:00-ig fogadjuk. A feldolgozást követően a kedvezményeket a január havi számlában tüntetjük fel.
A rendelet itt elérhető: Rendelet
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive